13.06.2023

Ulaşım yönetimi otomasyonu

News image Ulaşım yönetimi otomasyonu 1

Taşıma işlerinizi halletmek için Excel, Word veya bir not defteri kullanıyor, ancak tek bir kullanışlı araç mı istiyorsunuz? Yük taşımacılığınızın eksiksiz bir geçmişine mi ihtiyacınız var? Kargolar ve müşterilerle çalışmak için Lardi-Trans platformunu kullanın!

Bilgi almaktan nakliyeyi tamamlamaya kadar yeni gönderileri ele alma sürecini otomatik hale getirdik. Lardi-Trans platformu artık kargo sahiplerinin, lojistikçilerin ve nakliye komisyoncularının potansiyel müşterilerinden gönderiler (savlar) eklemelerine ve tüm iş akışını doğrudan Lardi-Trans platformunda verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyan ek işlevsellik sunuyor.

Listenizdeki mevcut taşıyıcıları liderliğe ekleyebilir ve aynı zamanda Lardi-Trans platformunda yenilerini arayabilirsiniz. Seçim sürecini tamamladıktan sonra en iyi teklifi seçin ve seçiminizi kesinleştirin.

Hem müşterinin hem de taşıyıcının mali tercihleriyle ilgili herhangi bir bilgi kaybını önlemek için maliyetleri ve gerçek ödeme makbuzlarını doğrudan müşteri adayına kaydedin.